Nyheter

Här hittar du de senaste uppdateringarna från Eurotech!

Tack Elfack 2019!

maj 11, 2019

Tack till alla som kom och besökte vår monter under Elfack 2019! Det var ett stort nöje att få träffa alla intresserade och vi hoppas på återseende! 

Alla inlägg

Ny produkt! NXE

NextEnergy, NXE 400kVA Den senaste serien av transformatorlösa UPS från Riello har utökats med en 400 kVA modell. Serien består av 3 effektstorlekar, 250, 300 och 400 kVA. pf 1 (kVA=kW). Låga effektförluster genom val av högkvalitativa komponenter och senaste...

read more

Ny produkt! SER

Riellos populära UPS-serie Sentinel Pro har utökats med Sentinel Rack, SER Rackmonterad UPS i grunt utförande, endast 380 mm, som lätt får plats i 600 mm rack Finns i 2 effektstorlekar, 1500VA och 3000VA, pf 0,9, dubbelkonverterande teknologi för bästa skydd mot...

read more

Eurotech söker elektriker

Om dig: Vi söker dig som vill arbeta i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Du kommer ha ett stort inflytande i företagets utveckling och vi ser därför att du som person har ett öppet sinne och är intresserad av att aktivt delta i uppbyggandet av ett...

read more