BatterX – Business Series 9-400kW

Ekologisk hållbarhet

I kombination med en solpanel kommer varje kWh som produceras från Solar-installationen att användas fullt (100%) för att leverera ansluten belastning och batteriinstallation. Ingenting av denna gröna energiproduktion kommer att injiceras i det lokala nätet. Detta är den enda möjligheten att minska energiproduktionen från fossila eller kärnkraftverk. Således minskar koldioxidutsläppen

Decentraliserat rutnätverk

Varje batterX®-installation är ett steg i en grönare framtid. I kombination med Solar / Wind eller någon annan grön energileverantör kan vi lagra den gröna energiproduktionen under en möjlig överproduktion och använda denna gröna energilagring under eventuell underproduktion. Alla elektriska linjer finns. Inget behov av att skapa nya linjer.

Prispolitik

Att producera egen energi innebär att man skapar ett högt oberoende mot prisökande. Den kommande intelligenta elektriska räknaren kommer att fungera med många olika energipriser per kWh. Med batterX® kan vi analysera priserna och välja det bästa priset för den period där vi måste köpa elenergi.

UPS/Batterier

BatterX® UPS-tekniken erbjuder bästa och högsta möjliga skyddsnivå för att undvika elektriska problem. De anslutna batterierna erbjuder en säkerhetskopieringstid från flera timmar till flera dagar under ett strömavbrott.

Återköp av investeringar

Beroende på olika parametrar (Solar installation, typ av batterier, pris per kWh, UPS Power, land för installation, energiprofil), erbjuder BatterX ® en möjlig avkastning mellan 2-10 år.

Framtidsberättelse

På grund av öppen källteknik kan vi alltid uppdatera batterX® för att göra produkten bättre och effektivare. BatterX® kan kommunicera med någon annan leverantör som erbjuder öppna protokolllösningar.

Electro mobility

Fler elbilar betyder mer energiförfrågan. Det faktiska elnätet är delvis inte anpassat för denna nya energibehov. BatterX® har den unika fördelen att producera en stor energibesökning med en mix av annan energi med PV + batterier + Grid. Detta är hanterbart över batterX®-öppen källkontrollenhet (enkel internetanslutning).

 

Beskrivning

© 2019 Eurotech Sire System AB.

Mallslingan 20A, 187 66 Täby

Metallgatan 4C, Alingsås