Eurotech söker Elektriker!

Är du den vi letar efter? Läs mer nedan.
 

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Du kommer ha ett stort inflytande i företagets utveckling och vi ser därför att du som person har ett öppet sinne och är intresserad av att aktivt delta i uppbyggandet av ett växande bolag. Stor vikt läggs på din personlighet och dina värderingar. För att trivas i rollen är du tekniskt intresserad, socialt lagd, duktig på att hantera olika uppgifter och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du är prestigelös och självgående men även en teamplayer som gärna hjälper till där det behövs. Vi hoppas att rollen låter spännande och att vi får se din ansökan om det är dig vi beskriver ovan! Om du har frågor om rollen, tveka inte att kontakta oss.

Dina arbetsuppgifter

Vad kommer du att göra hos oss? Eurotech är i ett expansivt skede och vi söker Elektriker.
Vi marknadsför, säljer, installerar och utför service på UPS -avbrottsfri strömförsörjning. Vår marknad är stadsnät, butiker, industri, datahallar, försvaret, kommuner och landsting. Vi utför support, förebyggande service och reparationer på levererade system samt kompletta elinstallationer. Då vi expanderar kraftigt söker vi nu förstärkning av en duktig och kundorienterad medarbetare. Arbetsuppgifterna består av installation, service och underhåll av UPS i hela Sverige men även driftsättning, utbildning och telefonsupport. Det ingår även viss del servicearbete på vår serviceavdelning. Efter internutbildning, fabriksutbildning och en tids erfarenhet ingår även reparationsarbete hos våra kunder. Arbetet är självständigt och stimulerande med stora möjligheter att kunna påverka och utveckla. Du kommer att jobba med den absolut senaste teknologin inom UPS och övervakningssystem.
Servicebil ingår i tjänsten. Du måste ha minst BB1, körkort och  av säkerhetsskäl kunna kommunicera på svenska och/eller engelska.

Vilka är vi?

Eurotech har funnits i mer än 30 år och är marknadsledande i Sverige på området UPS – avbrottsfri strömförsörjning. På Eurotech brinner vi för att alla ska ha avbrottsfri kraft, och vi är stolta över att få leverera lösningarna som gör det möjligt! Vi verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi har kunder över hela Sverige, men i denna roll kommer du att utgå från vårt kontor i Täby.
Vi är inne i en expansiv fas och söker nu förstärkning av fler Engagerade medarbetare.

Kontakta oss

Info

Mallslingan 20

187 66 Täby

kontakt@eurotech-ups.se

08-473 08 80

Eurotech AB

© 2019 Eurotech Sire System AB.

Mallslingan 20A, 187 66 Täby

Metallgatan 4C, Alingsås