Projektering

Kontakta oss

Projektering

 

Specialiserad projektering

Eurotech är ett företag med lång och dokumenterad erfarenhet inom säker strömförsörjning.

Med specialitet inom service och projektering kan vi ge en helhetslösning med flexibilitet och lyhördhet efter kundens vilja och önskemål. Eftersom de flesta av våra UPS tekniker även är utbildade elektriker, kan vi erbjuda all kompetens som krävs vid en installation och driftsättning.

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder till exempel en helhetslösning för datahallar, vilket innebär att vi levererar allt från kyla till reservkraft och avbrottsfri kraft. Vi projekterar och installerar idag kompletta skräddarsydda lösningar upp till 1MW.

Vad gäller just projektering, är det viktiga först och främst att klargöra vilken typ och hur stor last som skall skyddas från avbrott. Det som också är viktigt är den önskade reservtiden vid eventuellt avbrott. Utifrån den informationen kan vi erbjuda er förslag på vilken lösning som passar bäst.

Vi tar fram en installationsritning

Vi arbetar fram en installationsritning för att på bästa sätt förlägga extern bypass, batterier och UPS.

Utifrån era krav kommer vi fram till den bästa tidpunkten för driftsättning, då lasten är det primära i hela installationen.

Vid driftsättningstillfället görs alltid funktionsprov, urladdningsprov samt en genomgång av maskinens funktioner och handhållande. Allt detta för att säkerställa er installation.

© 2019 Eurotech Sire System AB.

Mallslingan 20A, 187 66 Täby

Metallgatan 4C, Alingsås